Groepsannuleringsverzekering

Informatie groepsannuleringsverzekering

Een groepsannuleringsverzekering afsluiten

Heeft u een groepsaccommodatie in Drenthe of elders in Nederland geboekt? Bijvoorbeeld in het kader van een familieweekend, vriendenweekend of familiereünie?
Dan kan het verstandig zijn een groepsannuleringsverzekering af te sluiten.

Een groepsannuleringsverzekering is een annuleringsverzekering voor een groep
Het is een kortlopende annuleringsverzekering voor een groep. Bijvoorbeeld geschikt als kortlopende annuleringsverzekering voor een familieweekend, vriendenweekend of familiereünie.

Indien het familieweekend, vriendenweekend of de familiereünie niet door kan gaan wegens ernstige ziekte, overlijden of een ongeval en de gehuurde groepsaccommodatie geannuleerd moet worden, krijgt u de gemaakte annuleringskosten meestal volledig terug. Indien u een groepsaccommodatie in Drenthe of elders in Nederland in het kader van een familiereünie, vriendenweekend of familieweekend hebt geboekt, is een groepsannuleringsverzekering zeer aan te raden.

Uit ervaring weten we inmiddels dat het moeten annuleren van een gehuurde groepsaccommodatie wegens bepaalde omstandigheden zoals ernstige ziekte of ongeval, relatief groot is.

U kunt onze groepsannuleringsverzekering eenvoudig online afsluiten.

Website voor informatie en online afsluiten groepsannuleringsverzekering

Groepsreisverzekering afsluiten

Naast het afsluiten van een groepsannuleringsverzekering kan het afsluiten van een groepsreisverzekering ook belangrijk zijn.  Zeker als niet alle deelnemer aan de groepsreis, familieweekend, familiereünie of vriendenweekend een doorlopende reisverzekering hebben afgesloten.

U kunt een groepsreisverzekering afsluiten indiien u bijvoorbeeld een groepsaccommodatie in Drenthe of elders in Nederland hebt geboekt maar het is ook mogelijk een groepsreisverzekering met Europadekking af te sluiten.

U kunt een groepsreisverzekering online af sluiten tot 250 personen, ook voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje.

Groepsreisverzekering afsluiten

Kortlopende annuleringsverzekering afsluiten

Indien uw groep uit slechts enkele personen bestaat, is het ook mogelijk dat u een kortlopende annuleringsverzekering af te sluiten.
Bij een kortlopende annuleringsverzekering bent u ook tijdelijk tegen annuleringskosten verzekerd.
U kunt deze polis bijvoorbeeld afsluiten als u een vakantiehuis gehuurd hebt.

Een kortlopende annuleringsverzekering sluit u bijvoorbeeld af als u een reis of vakantiehuis hebt geboekt met minder dan 9 personen en maximaal 3 gezinnen.

Grotere groepen sluiten de groepsannuleringsverzekering af.

Indien u een groepsaccommodatie in Drenthe hebt geboekt en uw groep groter is dan 9 personen is een groepsannuleringsverzekering ook aan te bevelen. Tot 9 personen de kortlopende annuleringsverzekering.

Vraag eventueel om advies: Met name omdat u bij de kortlopende annuleringsverzekering ook een verzekering kan aflsuiten met all risk dekking.