Groepsaccommodatie 80 personen

Groepsaccommodatie Drenthe 80 personen

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie in Drenthe voor 80 personen?
In Grolloo ( Drenthe ) staat een groepsaccommodatie voor 70 a 80 personen welke zeer geschikt is voor verblijf met bijvoorbeeld een school of sportvereniging.

Omdat er op het zelfde terrein nog 2 groepsaccommodaties verhuurd worden en er ook groepstenten verhuurd worden, is deze 80 persoons groepsaccommodatie in Drenthe uitermate geschikt voor een schoolkamp of werkweek, Maar ook andere grote groepen kunnen deze groepsaccommodatie voor 80 personen in Drenthe huren.Link naar groepsaccommodatie Drenthe 80 personen

Bijzonderheden groepsaccommodatie 80 personen

Deze prachtig gelegen groepsaccommodatie voor 70 a 80 personen in Drenthe heeft 13 slaapkamers en 7 badkamers. Er zijn 31 stapelbedden. Zeven éénpersoon bedden, 6 kinderbedden. Er is wifi aanwezig, een tafeltennistafel, dvd speler, cd speler, speeltuin, sportveld en veel meert.
Al met al maken de genoemde voorzieningen deze groepsaccommodatie voor 80 personen in Drenthe zeer geschikt voor een schoolkamp of werkweek.

Groepsaccommodatie 40 personen

Bent u op zoek naar een nog grotere groepsaccommodatie in Drenthe?
Op hetzelfde terrein staat nog een groepsaccommodatie met een capaciteit van 40 personen te huur.
Indien u de 2 groepsaccommodaties tegelijk huurt, kunt u met 120 personen een weekendje, midweek of week met een grote groep weg.  Op het terrein van de eigenaar van deze grote groepsaccommodaties in Drenhe staan echter ook nog grotegroepstenten te huur.  U kunt hier wel met 200 personen of meer een schoolkamp of werkweek in Drenthe vieren.

Groepstenten te huur

Is deze 80 persoons groepsaccommodatie in Drenthe niet groot genoeg voor u?
U kunt naast de groepsaccommodatie voor 80 personen en een extra groepsaccommodatie voor 40 personen ook nog grote groepstenten huren.
Deze tenten bieden nog eens plaats aan meer dan 100 personen.
Er staan in deze groepstenten stapelbedden.
In totaal is er voldoende slaapplek voor 200 personen. ( in groepsaccommodaties en groepstenten )

U kunt hier dus met een grote groep alle kanten uit. Huur nu een groepsaccommodatie Drenthe voor 80 of 40 personen of eventueel een groepstent voor 40 personen. U kunt ook meerdere groepstenten huren.

Informatie:  info@a-vakanties.nl

Groepsreisverzekering

Of u nu een groepsaccommodatie voor 80 personen hebt gehuurd of een groepsaccommodatie of groepstent voor 100 of 200 personen.  Het is altijd verstandig een groepsreisverzekering af te sluiten.
Zeker bij een schoolkamp, schoolreis of werkweek.

Informatie groepsreisverzekering.