Familieweekend Drenthe

Familieweekend in Drenthe vieren

Familieweekend in Drenthe?

Veel families organiseren eens per jaar een familieweekend. En daarbij is een familieweekend Drenthe favoriet.
Gezellig met de hele familie in een groepsaccommodatie Drenthe verblijven, leuke spelletjes doen, lekker eten en drinken, een familiepark of dierentuin bezoeken, enzovoort. Drenthe heeft alles om een familieweekend tot een geweldig succes te maken. Op deze pagina's geven we wat tips voor wat betreft het huren van een groepsaccommodatie Drenthe voor een familieweekend in Drenthe.  Daarnaast geven we tips voor het organiseren van een familieweekend in Drenthe.  Zo wordt uw familieweekend Drenthe nog leuker!


Zoek uw groepsaccommodatie in Nederland en heel Europa

Familieweekend groepsaccommodatie Drenthe

Indien u uw familieweekend in Drenthe wilt vieren en twee of drie nachtjes wilt blijven slapen, is het boeken van een gezellige en praktische familieweekend groepsaccommodatie "een must".
Vaak wordt een familieweeken voor meerdere generaties georganisereerd, inclusief grootouders en kinderen en kleinkinderen. Dit impliceert dat niet iedere groepsaccommodatie in Drenthe geschikt is voor een familieweekend. Bij A Vakanties vindt u alle soorten groepsaccommodaties in Nederland, ook voor uw familieweekend in Drenthe.

Een familieweekend groepsaccommodatie Drenthe moet aan de volgende punten voldoen:
 • De groepsaccommodatie moet voldoende slaapkamers met goede bedden hebben
 • Voldoende twee persoons en één persoons bedden
 • Voldoende kindermeubilair inclusief kinderbedjes, box.
 • Eventueel traphekjes
 • Goed uitgeruste keuken waar maaltijden voor het familieweekend bereik kunnen worden
 • Grote en gezellige huiskamer, bij voorkeur met open haard en houtkachel
 • Extra recreatieruimte of extra huiskamer voor bijvoorbeeld spelletjes te doef of te dansen
 • Voldoende speelgelegenheid voor kinderen ( binnen en buiten )
 • Tuin en terras ( liefst overdekt terras )
 • Omgeving waar voor jong en oud wat te doen valt
 • De familieweekend groepsaccommodatie Drenthe moet goed met de auto en eventueel openbaar vervoer te bereiken zijn
 • Voldoende parkeergelegenheid bij de groepsaccommodatie Drenthe
 • De groepsaccommodatie Drenthe moet goed verwarmd kunnen worden

Een groepsaccommodatie Drenthe met sauna en jacuzzi is natuurlijk helemaal ideaal voor een familieweekend

Familieweekend Drenthe met kinderen

Drenthe is ideaal voor het houden van een familieweekend of familiereünie. 
Er is in de Drenthe veel voor kinderen te doen.
Wat dacht u bijvoorbeeld van dierentuin Emmen met vlindertuin, vakantiepark Oranje met overdekt speelparadijs, zwemparadijs De Bonte Weer in Assen, verkeerspark Assen of een leerzaam uitje in Kamp Westerbork?

Maar u kunt natuurlijk ook een dagje met de kinderen naar het Drents Friese Wold gaan en daar een speurtocht uitzetten of  een museum in Drenthe bezoeken.
Een familieweekend in Drenthe met kinderen zal zeker gezellig zijn!

Springkasteel of springkussen huren

Via de eigenaar van dit kasteel in de Ardennen kunt u een springkasteel of springkussen huren. Ideaal als extra voor een familieweekend of vriendenweekend. Uw kinderen zullen uw familieweekend of vriendenweekend in de Ardennen zo nog leuker vinden. Het springkasteel heeft ongeveer een afmeting van 5 x 4 x 4 meter ( lengte x breedte x hoogte ) en kost ongeveer 110 euro per dag. Het springkussen kost ongeveer 75 euro per dag. Indien u een familiereünie met kinderen gaat houden in de Ardennen, is dit een welkome extra!

Zeskamp in Drenthe

Een idee voor een familieweekend in Drenthe?

U kunt met de hele familie een zeskamp in Drenthe doen. Een zeskamp is een gezellige en sportieve activiteit die perfect bij een familieweekend past. In Drenthe zijn er diverse locaties waar zeskampen worden georganiseerd. Maar u kunt bij een spellencentrale in Drenthe natuurlijk ook zelf spelletjes voor een zeskamp huren. Een zeskamp kan bijvoorbeeld bestaan uit zaklopen,  met eieren lopen, ballonnen blazen, funbroeken, kratlopen, funslang, gras-ski en kruiwagen race.  Kinderen en volwassenen kunnen in het kader van een familieweekend Drenthe veel plezier aan een zeskamp beleven.

Familieweekend Drenthe en op zoek naar aangepaste groepsaccommodatie?

Familieweekend Drenthe en u op zoek naar een aangepaste groepsaccommodatie in Drenthe?
Er zijn diverse groepsaccommodaties in Drenthe die geschikt zijn voor een familieweekend Drenthe en aangepast zijn aan mensen met een fysieke beperking.

Boek bijvoorbeeld een aangepaste groepsaccommodatie voor uw familieweekend in Drenhe voor 20 of 30 personen.  Deze aangepaste groepsaccommodaties in Drenthe zijn tevens rolstoelvriendelijk. 

Op onze website aangepaste vakantiehuizen, vindt u aangepaste groepsaccommodaties Drenthe voor een familieweekend.

Indien wij u kunnen helpen met het zoeken van een aangepaste groepsaccommodatie Drenthe voor uw familieweekend Drenthe of elders in Nederland vernemen we dat graag.

Luxe groepsacommodatie voor familieweekend Drenthe

Bent u op zoek naar een luxe groepsacommodatie voor uw familieweekend Drenthe?
We hebben een groot aanbod luxe groepsaccommodaties in Drenthe te huur die zeer geschikt zijn voor een familieweekend.  Soms worden er door de eigenaar of beheerder van de luxe groepsaccommodatie Drenthe activiteiten georganiseerd voor uw familieweekend Drenthe.  Bijvoorbeeld familiweekend activiteiten zoals sport en spel.  Ook zijn er luxe groepsaccommodaties in Drenthe waar de eigenaar voor lunches, ontbijt en diners kan zorgen.  Daarnaast is er vaak catering via een externe partij nodig.

U herkent een luxe groepsaccommodatie voor een familieweekend Drenthe aan het aantal sterren ( 4 of 5 sterren ), de inrichting van de luxe groepsaccommodatie Drenthe ( bijv keuken, recreatiezaal ) en de vriendelijke prijs.  Luxe groepsaccommodaties in Drenthe voor een familieweekend zijn in de regel vriendelijk geprijsd. U zoekt en boekt uw luxe groepsaccommodatie Drenthe online.


Aangenaam Oldehorst Drenthe

Aangenaam - De Olde Horst in het Drentse Diever is een flexibel overnachtingsadres
die zowel als appartement, B&B kamer, pension, vakantiehuis maar ook als groepsaccommodatie gehuurd kan worden. Ook geschikt voor een gezellig familieweekend in Drenthe.
Zelf verzorgd maar ook full service, gemak en niet veel duurder!

De vakantieboerderij heeft 9 slaapkamers voor in totaal 22 (24) personen. Daarnaast op het 3000m2
grote terrein een gebouw met een bar en recreatie gedeelte. Ook direct het gedeelte om het ontbijt,
lunch en diner te nuttigen. Een fraai overdekt terras met haard is de extra plus van dit thematisch (thema reizen) ingericht landgoed.

Het terras heeft zicht op de speeltuin en speelveld. De grote schuur is ideaal om fietsen en motoren te plaatsen.

Diverse activiteiten kunnen via Aangenaam - Olde Horst geboekt worden die zowel op het terrein als in de buurt plaats kunnen vinden.

Door het vele reizen van de eigenaren heeft het geheel een bijzonder karakter met een relaxte sfeer en perfecte service!!
Informatie:  Aangenaam Oldehorst

Familieweekend Drenthe met huisdier

Familieweekend Drenthe met huisdier en op zoek naar een groepsaccommodatie in Drenthe waar huisdieren toegestaan zijn?  Er zijn ook groepsaccommodaties in Drenthe te huur waar huisdieren zijn toegestaan.
Zo kan de hond of kat ook mee met uw familieweekend Drenthe.

Zoek en boek een groepsaccommodatie of vakantiehuis met huisdier in Drenthe.

Familieweekend Drenthe op vakantiepark

Het is ook mogelijk een familieweekend Drenthe op een vakantiepark te vieren.
Er zijn in een aantal vakantieparken in Drenthe die groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen voor bijvoorbeeld een familieweekend Drenthe verhuren.
Bijvoorbeeld het Hunzepark in Drenthe waar u voor uw familieweekend Drenthe een vakantiehuis voor 20 of 30 personen kunt huren.

Vakantieparken in Drenthe

Tips en ideeën familieweekend Drenthe

Zin om inspiratie op te doen voor een familieweekend Drenthe?  Kijk dan eens op onze startpagina familieweekend.  U doet hier vast ideeën op voor uw familieweekend in Drenthe.

Familieweekend Drenthe en weinig budget

Wilt u in het kader van een familieweekend Drenthe een groepsaccommodatie in Drenthe huren maar is uw budget niet ruim?  Het is ook mogelijk een goedkope groepsaccommodatie voor een familieweekend Drenthe te huren, misschien een iest minder luxe groepsaccommodatie Drenthe maar wel betaalbaar.
Zoek voor ons aanbod goedkope groepsaccommodaties Drenthe o:

Groepsaccommodatie-Nederland.com

Last minute familieweekend Drenthe boeken?

Op het laatste moment besloten een familieweekend Drenthe te boeken?
Huur een last minute groepsaccommodatie Drenthe.,

Voor een goedkoop weekendje weg met de familie in Drenthe.

Familieweekend Drenthe en verzekeringen afsluiten

Het organiseren van een familieweekend Drenthe is niet alleen een tijdrovende zaak maar ook een kostbare zaak. Daarnaast loop je als organisator een annuleringsrisico en in het weekend zelf een ander risico, bijvoorbeeld ongevallen, diefstal, beschadiging aan de familieweekend groepsaccommodatie Drenthe. En dan is er bij een familieweekend ook nog eens de kwestie van aansprakelijkheid.

Wij adviseren daarom om voor het familieweekend Drenthe 2 verzekeringen af te sluiten, de groepsreisverzekering en de groepsannuleringsverzekering.

Hieronder meer informatie.

Groepsreisverzekering familieweekend Drenthe

Ook tijdens een famillieweekend in Drenthe kan er van alles gebeuren. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje.  Wij adviseren u daarom om voor uw familieweekend een groepsreisverzekering af te sluiten.Ook als de meeste mensen een individuele reisverzekering hebben lopen.

Groepsannuleringsverzekering familieweekend Drenthe

Een familieweekend Drenthe wordt vaak een half jaar tot een jaar van tevoren al geboekt. Uit ervaring weten we inmiddels dat het regelmatig voorkomt dat een familieweekend geannuleerd moet worden wegens ziekte, ongeval of zelfs overlijden.
Omdat u bij het annuleren van uw familieweekend Drenthe meestal wordt geconfronteerd met annuleringskosten, is het afsluiten van een groepsannuleringsverzekering zeer verstandig.

U bent dan als familie verzekerd als het familieweekend Drenthe door bepaalde in de polis genoemde omstandigheden geannuleerd moet worden.